Starten

Store Heddinge Vandrehjem er opført i perioden 1940-41 og har gennem tiden haft forskellige bestyrer, ejere og forpagtere. Vandrehjemmet er løbende blevet udvidet. Bygningerne der huser vandrerhjemmet er ejet af den Selvejende Forening, mens grunden er ejet af Stevns Kommune. I 2021 køber Stevns Kommune efter langvarig forhandlinger bygningerne af den Selvejende Forening. Kommunen har i gennem mange år drevet Vandrerhjemmet som en beskæftigelsestilbud og købet giver derfor god mening. Kort tid efter besluttes det at søge en forpagter til vandrerhjemmet og 1. februar 2022 træder vi, Anders og Tina, til som forpagtere og værtspar på Danhostel Store Heddinge. 

Nye forpagtere og værter

Med tiltrædelsen som forpagtere af Danhostel Store Heddinge har vi store drømme og ønsker. Men først og fremmest beslutter vi at alle fællesarealer skal have en kærlig hånd og vi ansøger Stevns Kommune og Danhostel om et stort ønske. Vandrerhjemmet skal hedde Danhostel Stevns Vandrerhjem.
Der går ikke længe før begge parter godkender navneskiftet og med det sat vi vores første præg på det der nu skulle være vores hverdag.
Siden da er der lavet masser af vedligeholdelses arbejde indendørs og udendørs. Men også en masse udviklingsarbejde for at sætte vandrerhjemmet på kortet lokalt og internationalt. Det arbejde fortsætter længe endnu.

Vision og mission

Danhostel Stevns Vandrerhjem har stadig samme vision som vi startede med i 2022. Vi skaber de hjemlige rammer for at vores gæster kan hygge sig sammen. 
Dertil kommer vores mission om at det er rart at være hos os. Her er rent og pænt, det er muligt at tilkøbe god og hjemmelavet mad og vi har hyggelige overnatningsmuligheder. Vores personlige værtsskab skaber gode og hjemlige rammer for at mødes med dem, du rejser med, er til møde med, er på lejr med, er på træningsophold med eller de øvrige gæster på vandrerhjemmet.

Vi glæder os over alle de gæster der har været her eller som kommer og besøger os. Vi sætter pris på alle tilbagemeldinger, ris og ros og glæder os til at møde jer under jeres ophold på Danhostel Stevns Vandrerhjem.

Vi ses,
Anders & Tina

Spisesal renoveres feb/mar 2022

Spisesal klargøres til maling og kærlighed februar 2022

Spisesal malet, ny buffet bygges op marts 2022

Ny buffet færdig 

Buffet 2 også færdig

Udestuen gøres klar til maling og oprydning
marts 2022

Nyt låne hjørne i udestuen

Udhæng under rengøring

Udhæng rengjort

Rens af gulv i konferencerum

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.