Hvert år vælger flere af landets skoler at tilbringe deres lejrskoleophold på Stevns.

Danhostel Stevns Vandrerhjem er et eftertragtet sted at tage til når det er til til lejrskole eller hyttetur. Vi har rammerne til at mødes under hyggelige og hjemlige forhold.

Når I ankommer vil I blive introduceret til vores sted, en kort gennemgang af husets regler, for herefter at få udleveret nøglekortene til værelserne.

Stevns Vandrerhjem tilbyder lejrskoleophold hele året fra kr. 410 pr. person pr. døgn i 2023.
Fra uge 47-6 begge uger inkl. opnås 20 rabat ved minimum 25 deltagere og 2 overnatninger.

Uden mad og drikke duer helten ikke, derfor er forplejning en del af opholdet

Et lejrskoleophold hos os omfatter ikke blot en seng at sove i, men som udgangspunkt også fuld forplejning, der er dog mulighed for at vælge del-forplejning ved mindre grupper.

Hos os sætter vi pris på god hjemmelavet mad, derfor sætter vi en ære i at lave mest muligt fra bunden og vi henter gerne råvarer i vores lokalområde. 

For os er det vigtig at kunne imødekomme de behov og ønsker gruppen har. Derfor er det også vigtigt at I får meddelt os allergier, specialkost og lign. i god tid, så vi kan tage højde for dette i vores planlægning af jeres ophold hos os.

I har desuden mulighed for at tilkøbe dessert, pris fra 45 kr. pr. person. 

Hvad kan man så lave på og omkring Danhostel Stevns Vandrerhjem?

Et rigtig godt spørgsmål som mange stiller. Derfor har vi valgt at samle en masse gode idéer til oplevelser på Stevns og omegn her.

I vores baghave ligger flere sportsfaciliteter, såsom sportshal, svømmehal og boldbaner. Sports- og svømmehal SKAL  bookes ved at kontakte STEVNSBADET  evt. på
telefon 56 50 21 88

På Vandrerhjemmet kan I spille minigolf, petanque, fodbold, badminton, rundbold, udendørs skak, indendørs brætspil og meget meget andet.
Faciliteterne på Vandrerhjemmet er under jeres ophold gratis at benytte.

I har desuden mulighed for at leje vores konferencerum, hvor der er whiteboardtavler, WIFI, AV-udstyr, flipover. Ligeledes kan I se film, danse og synge, kun fantasien sætter grænser.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.