Husregler

For at der er plads til alle gæster og for at sikre at alle får et rart og hyggeligt ophold, beder vi jer følge og respektere vores almindelige husregler.

– Det er ikke tilladt at bruge soveposer i nogle af vores værelser.

– Tjek ud senest kl. 10.00, tag sengetøj (dyne-, pudebetræk og lagen) af sengen og læg det i det røde skur ved cykelstativerne sammen med evt. brugte håndklæder.

– Af hensyn til andre gæster og vores naboer skal der være ro på udendørsområder kl. 22.00 og helt ro på værelser i tidsrummet 23.00-07.00. Medmindre andet er aftalt på forhånd.

– I spisesalen er opsat en kaffemaskine, produkter herfra er ikke gratis og indgår hverken i opholdet eller morgenbuffeten. Det samme gælder engangskopper herfra. Betaling kan foretages med kort eller kontanter i receptionen.

– Hvis du har bestilt morgenmad, er dette mellem 8-9 i spisesalen ved receptionen.

– Alle rydder op efter sig selv. Der kan lånes kost, fejebakke, støvsuger og klude hos personalet.

– Under dit ophold er vores aktiviteter gratis at benytte. Tilbehør kan hentes i det grå skur eller i receptionen. Det skal returneres straks efter endt brug. Tilbehør
ødelagt pga. forkert brug, vold, med forsæt eller lign. erstattes til nypris.

– Blomster og træer er til pynt, de må ikke plukkes eller ødelægges. Urter fra vores urtebede må benyttes efter aftale med personalet i køkkenet.

– Rygning er forbudt på alle værelser.

– Høj musik foregår som udgangspunkt med lukket døre og vinduer.

– I forbindelse med lejerskoler, hytteture, sportsgrupper og lign. må det forventes at værelseskapaciteten udnyttes.

– Personalets anvisninger skal til enhver tid efterleves, sker dette ikke kan enkeltpersoner såvel som grupper bortvises fra området, der vil I den forbindelse ikke ske tilbagebetaling for ubrugt ophold.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.